perjantai 21. elokuuta 2015

KUKA? MITÄ? HÄH?

   Kuka?
  • Olen Saija 19-vuotias tyttö Pohjois-Suomesta.


  • Jos lähipiiriltä kysyttäis mua kuvaavia adjektiiveja joukossa voisi olla esimerkiksi näitä : omalaatuinen,huumorintajuinen,aina heittämässä (huonoa)läppää,eläin-&lapsirakas ja ehkä mä myös olisin luotettava sekä hyvä kuuntelija. (Heitin kaikki oikeastaan aikalailla lonkalta,emmä tiedä mitä ne musta oikeesti ajattelee..)   

  • Olen myös paljon kaikkea muuta entä noita edellämainittuja asioita,mutta mitä niin se ehkä selviää teille ajanmittaan täältä blogimaailmasta.   Mitä? 

  • No mitäköhän sitä..Ei vaan olen lähdössä syyskuun alussa (eli reilun viikon päästä...JAIIKS) aupairiksi Saksaan,mikä olikin suurin syy miksi tätä blogia aloin rustailemaan. 

  • Tarkoitus olisi työskennellä Saksassa vuoden verran joten varmasti monenlaista tulen siellä näkemään ja kokemaan.Tänne blogiin pyrin kirjoittamaan/kuvaamaan asioita mahdollisimman realistisesti eli tulossa on aupair elämän risuja ja ruusuja.

  • Haaveissa blogin kirjoittaminen on ollut mulla jo pitkään ja olenkin sitä kaksi kertaa aikasemminkin kokeillut,huonolla menestyksellä tosin. :D Ehkä se kolmas kerta toden sanoo.

    HÄH?  
  • Summa summarum täältä voi löytää kaikennäköistä ja laatuista juttua,toivon että tämä toimii myös päiväkirjana itselleni ja voin vuosienkin päästä palata tänne lukemaan mitä kaikkea sitä onkaan tullut elämän aikana tehtyä.

  • Alku on aina vaikein,niinhän sitä sanotaan ja nyt se todellakin tuntuu siltä. Oikeita sanoja ei meinaa millään löytää ja kaikenlisäksi tuntuu että en osaa ilmaista itseäni oikein näin tietokoneen välityksellä,mutta ehkä tähänkin ajan kanssa oppii! Kieliopista vielä sen verran että siitä varmasti löytyy paljonkin virheitä mutta ei anneta sen häiritä,eihän? :D 
<a class="blsdk-follow" href="https://www.bloglovin.com/blogs/fernweh-14402107" target="_blank" data-blsdk-type="button" data-blsdk-counter="false">Follow</a><script>(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = "https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js";fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "bloglovin-sdk"))</script>
    -Saija 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti