maanantai 21. maaliskuuta 2016

20 YEARS // 20 FACTS1. Rakastan ketsuppia. Omasta mielestäni laitan ketsuppia ihan normaalisti ruokiin, mutta lukiossa mun ketsupin käytöstä tuli meidän kaveriporukasta joku yleinen vitsi. Keittäjätkin alkoivat tottua siihen että oli ruokana sitten kalapuikkoja tai kanakastiketta niin pyysin aina ketsuppia. Lopulta he kaivoivat ketsupin heti esiin kun näkivät että oon tulossa ja eräs kerta yksi heistä naureskelikin mulle "sie oot semmonen ketsuppi". 


2. Mietin tosi tarkkaan mitä kuvia laitan esimerkiksi facebookkiin tai instagramiin. Usein kysyn kavereilta vielä varmistuksia että onhan joku kuvateksti varmasti oikein tai näyttääkö se kuva mitä oon laittamassa tosi typerältä. 


3. Täällä ollessani oon alkanut puhumaan itsestäni kolmannessa muodossa.


4. Mun musiikki maku on tosi laaja ja sen huomaa mun spotifyn soittolistoistakin. Samalla listalla saattaa olla esimerkiksi tauskia, hurriganesia ja joitain uusia listahittejä. :D


5. Usein kun keskustelen ihmisten kanssa (seisten) mulla on tapana koskea heitä esimerkiksi olkapäähän ja katsoa samalla silmiin.


6. Stressaan lähes tulkoon kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Usein saankin kuulla "sää nyt taas mietit aivan liikaa" lauseen, kun mietin liian paljon jotain typerää pientä juttua. Toisaalta oon joskus myös hälläväliä asenteella ja esimerkiksi autokyytien kanssa  Suomessa ajattelen että kyllä aina kyydit mm. baariin ja sieltä takaisin jostain löytyy.


7. Pissa-kakkajutut on mun erikoisalaa. Terveisin Saija ikuinen 4-vuotias.


8. Laulaminen on kivaa varsinkin autossa. En tosiaan osaa laulaa ja kuulostan samalta kuin sikaa tapettais, mutta laulan silti enkä häpeä sitä (vaikka todellakin pitäisi..). Ei tosiaan riitä että laulan aivan nuotin vierestä vaan laulan myös useimmiten sanat aivan väärin, jostain syystä kuulen sanoitukset omalla "tavallani" ja yleensä menee ihan päin honkia.


9. Oon maailman laiskin ihminen lukemaan sähköposteja tai blogeja. Tällä hetkellä lukemattomia sähköposteja löytyy 910 ja blogi postauksia 524.. Päivitän sähköposti kansiota moneen kertaan päivän aikana, mutta luen vaan ne tärkeimmät ja mitä blogeihin tulee luen aina vaan samojen ihmisten postauksia. 


10. Mua ei monestikkaan kiinnosta miltä näytän tai esimerkiksi kauppaan voin mennä aivan minkä näköisenä vaan. Mieleen on jäänyt kerta kun oltiin kavereiden kans grillikioskilla ja mulla oli jalassa vihreät feikki crocsit joiden läpi näkyi "hienot" batman sukat. 


11. Jos on olemassa ovien avoimeksi jättäminen-syndrooma, niin mulla on se. Jätän kotona lähes aina minkä tahansa kaappien ovet auki. Täällä suljen ovet automaattisesti muualta, mutta mun huoneessa vaatekaapin liukuovet on yleensä sepposen selällään.


12. Kun syön jotain ruokaa missä on kahta eri "lajia" esimerkiksi lihaa ja perunaa, loppu vaiheessa ruokaa alan laskea että kaikille on pari. Jokaiseen haarukalliseen tulee siis lihaa ja perunaa eikä silloin kukaan jää yksin jäljelle. :D


13. Googlaan päivittäin tosi paljon eri asioita, yleensä samantien jos joku mietityttää löydän itseni googlailemasta. Monet kerrat on tullut selailtua vauva.fi sivustoa esimerkiksi päänsäryn googlaamisen seurauksena ja sieltä on sitten saanut "luotettavan" diagnoosin aivokasvaimesta tai syövästä. 


14. Kun laitan whatsappissa ääniviestejä mun tarkoituksena on yleensä kertoa jokin yksi lyhyt asia. Lopulta niitä ääniviestejä onkin tullut läheteltyä vähintään 5 kappaletta ja jokainen kestää muutamia minuutteja. Usein se menee niin että kerron tärkeimmän asiani ensimmäisen minuutin aikana ja loput jutut meneekin sitten aivan ohi aiheen.


15. Tykkään pestä pyykkiä. Jos äiti joskus kotona erehtyi pesemään mun vaatteita niin hermoromahdus oli lähellä, koska äiti pesee vaatteita eri tavalla kuin minä ja tietenkin oma tapa on aina se ainut ja oikea. :D


16. Oon aika pihi rahan suhteen ja tuntuu että mitä enemmän rahaa saan sitä pihimpi musta tulee. Muutama vuosi sitten esimerkiksi kesätyö rahat säilyi siellä tilillä korkeintaan pari viikkoa, tili tuli tili meni. Viime kesänä taas säästin suurimman osan rahoista ja tililtä löytyy samoja rahoja edelleen.


17.Kun tilaan pizzan otan aina Hawaii täytteet, ellen oo Kemissä paikallisessa DiMare pizzeriassa (kinkku-ananas-currykastike,yes please). Listoilta löytyis varmasti kymmeniä parempiakin täytteitä, mutta oon kai liian kaavoihin kangistunut tässä asiassa.


18. Mulle vois antaa palkinnon : maailman hitain viesteihin vastaaja. Luen viestit yleensä saman päivän aikana, mutta jostain kumman syystä vastaamisessa saattaa kestää useampi päivä tai jopa viikkokin. Vihaan tätä tapaa itsessäni tosi paljon ja niin varmasti vihaa viestien vastaanottajatkin, pitäis kyllä ryhdistäytyä.


19. Itken tosi helposti niin ilosta kuin surustakin. Ylipäätänsä oon muutenkin tunteellinen ihminen, joskus ajattelin että se on mun heikkous mutta tänä päivänä käännän sen ehkä enemmän mun vahvuudeksi.


20. En voi uskoa että täytän tänään jo 20-vuotta. Tuntuu etten oo saanu elämässä mitään merkittävää vielä aikaan, vaikka toisaalta asun tällä hetkellä parin tuhannen kilometrin päästä omasta kodistani että ehkä siinä on jo jotain merkittävää. 


4 kommenttia: