perjantai 6. toukokuuta 2016

LUXEMBOURG
Siitä onkin jokunen tovi kun oon viimeks tänne mitään kirjotellu.. Kaikki "ylimääräinen" aika on vietetty nenä kiinni pääsykoe matskuissa ja muutenkin on ollut nyt niin paljon stressiä, että oon käyttänyt kaiken aikani hyödyksi.Täällä ollaan taas rustailemassa, tosin mulla on edelleen luettavaa kun on uusia materiaaleja opeteltavaksi (valitettavasti).

Käytiin tyttöjen kans kolme viikkoa sitten viikonloppureissu Luxemburgissa, Marian viimeisen Saksa viikonlopun kunniaksi.  Lähdettiin matkaan aikaisin lauantaina Düsseldorfista ja matkaan meni autolla n. 3 tuntia. Yövyttiin ibis budget hotellissa, joka oli aivan lentokentän vieressä noin 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Luxemburg on aika pieni kaupunki ja todettiin reissun jälkeen että kaks kokonaista päivää oli aivan tarpeeksi kyseisen kaupungin koluamiseen. Nähtiin aika hyvin kaikki kaupungin nähtävyydet mm. Casemates (maanalaiset tunnelit), Suurherttuan palatsi ja Amerikkalainen hautausmaa. Kaupunki oli ihan kiva, ei mikään uskomaton mutta ihan kiva kuitenkin kokea. :D Sää oli suurimmaksi osaksi sateinen, mutta sunnuntaina kun oltiin brunssilla aurinko lämmitti ihanasti ja mieli oli aurinkoinen. Reissun yksi kohokohdista oli ehdottomasti tuo aamupala brunssi Chocolate House nimisessä paikassa, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos joskus Luxemburgiin päätyy! 

Tossa nyt tosi tiivistetysti meidän reissu viikonloppu. Kuvia löytyy vielä vaikka kuinka, että jos joku haluaa tarkempaa tietoa jostain niin kertokaa ihmeessä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti