tiistai 23. helmikuuta 2016

IRTOKARKKEJA JA ITKUNAURUA

Viikonloppuna täällä juhlittiin host-äidin synttäreitä ja Reija saapui tänne mun seuraksi jo perjantai-iltana, saatiin viettää laatuaikaa sunnuntaihin saakka. Täällä oli lauantaina talo täynnä porukkaa, kaikki tietenkin saksalaisia. Oli tosi helpottavaa että pystyi välillä käymään vähän "jäähyllä" (=löhöämässä sängyllä) täällä mun huoneessa. Tollaset päivät on aina tosi rankkoja kun on niin paljon hälinää, puhumattakaan siitä että tää hälinä on jollain muulla kielellä kun suomella. Pitää keskittyä kaikkiin keskusteluihin paljon enemmän ja vie energiaa suomennella kaikkia juttuja yms. Ei tehty "mitään" koko päivänä silti oltiin jo kasin aikoihin ihan poikki molemmat. :D 

Parin päivän aikana juhlimisen ja rentoilun lisäksi syötiin tosi paljon mm. tänne tilattua kiinalaista ja erilaisia kakkuja sekä irkkareita. Kävin poikien kanssa perjantaina ikeassa niin ostin sieltä meille irtokarkkeja joita olin jo pitemmän aikaa himoinnut (Saksassa ei ilmeisesti myydä missään muualla irtokarkkeja).

Käytiin me ulkoilemassakin kun näytin Reijalle vähän tätä meidän pientä kylää ja käytiin lähi huoltsikalla täydentämässä karkkivarastoja samalla. Otettiin myös muutamia kuvia tyylikkäissä sadevaatteissa pipo syvälle päähän vedettynä, tollanen tavallinen sunnuntai-look. Bongasin myös ensimmäisiä kukkia parista puusta! 
Oli aivan ihana saada tännekkin välillä seuraa ja nauraa niin paljon että mahaan sattuu. Ei haitannut vaikka ulkona myrskysi ja tyrskysi kun seurana oli tollanen päivänsäde. 


-Saija

2 kommenttia:

  1. Toi on kyl niin totta, et kun ympärillä puhutaan paljon eri kielellä kuin suomella, niin se uuvuttaa väkisinkin ilman että tekisi mitään sen erikoisempaa. Täällä Berliinissäkin näky jo parit kukat, mut sit eilen toisaalta satoi lunta... Tulis jo kevät. :)

    VastaaPoista
  2. Niimpä niimpä... Berliini on varmasti tosi kaunis (myös) keväällä! Jännä että siellä vieläkin on satanut lunta :o Varmaan suli melko pian pois? Täälläkin kyllä kovasti kevättä ja varsinkin aurinkoa odotellaan. Kyllä se sieltä pian toivottavasti tulee :)

    VastaaPoista