torstai 18. helmikuuta 2016

PENKKARIT 2015

Lukio teemalla jatketaan, tällä kertaa ajattelin kertoa vähän viime vuoden penkkareista. Pukua aloin miettiä jo tosi aikaisin ja selasinkin varmaan kaikki mahdolliset naamiaispuku kaupat läpi mitä netistä löysin. Ainut kriteeri oli se että puvun pitää olla jollain tavalla hauska ja mielellään sellainen mitä meidän lukiossa ei ollut aikaisemmin ollut (ainakaan viime vuosina). Päätin sitten pukeutua Johanna Tukiaiseksi. Ajatus tohon lähti noin vuosi aiemmin kun eräs tuttu tokaisi mulle että näytän aivan Tuksulta, toivottavasti vitsillä. :D Kun en keksinyt tai löytänyt mitään muutakaan asua päätin lähtä toteuttamaan tota ajatusta eteenpäin. 

Aluksi mietin etten viitsi pukeutua noin, mutta loppupeleissä mitä väliä?! Ainakin mun kavereiden ilmeet penkkari aamuna ala-aulassa oli kyllä näkemisen arvoiset.. Osa käveli ohi ja kun moikkasin niin tuli outoja katseita "mitä hittoa ootko Saija?!"-lausahduksien ja kovien naurun purskahduksien jälkeen. Puku oli siis onnistunut kun mua ei aluksi edes tunnistettu. Tilasin netistä tollaisen mekon isoimmassa koossa mitä löytyi ja sitten äidin kanssa vähän tuunailtiin sitä. Mulla oli aivan järjettömästi täytettä joka puolella ja rinnat oli isommat entä mun pää. Ei rekassa muuten palellut kun oli niin hyvin lämmikettä. Puvun ja asusteiden lisäksi mulla oli jossain vaiheissa mukana kyltti missä oli Tuksun kuva "Suurin osa suomalaisista on juntteja, jotka ei tajuu mitä on GLAMOUR." tekstin kera.

Penkkari päiväkin oli kyllä ikimuistoinen. Oli ihana nähdä kaikkien pukuja ja yksi kohokohdista oli kun abigaalassa näytettiin meidän toimikunnan tekemä abivideo. Sitä oltiin pitkään ja hartaasti tehty ja oli ihan huippua nähdä se valmiina + kaikkien muiden reaktiot sen nähdessään. Abigaalaan kuului erilaisia leikkejä,kilpailuja,abivideo ,opettajien sketsejä ja lisäksi meidän oma versio Vicky Rostin sata salamaa biisistä. Toistan nyt itseäni mutta oli niiiin huippu fiilis kyllä! Lukio takana päin ja edessä oli vielä huippu ilta. Mentiin illalla vielä kaveriporukalla syömään ja sen jälkeen kaikkien abien kanssa yhdessä etkoille josta jatkettiin vielä baariin. Suosittelen kyllä kaikille osallistumaan noihin lukion toimikuntiin, jos teiltä sellaisia löytyy. Taisin osallistua kaikkiin mitä meidän lukiosta löytyi enkä kertaakaan kyllä osallistumistani katunut. Ikimuistoisia hetkiä kyllä tuli koettua ja ollaankin joskus naureskeltu mitä kaikkea me keksittiinkään ja lisäksi tollaiset on ihan mahtavia keinoja tutustua sekä ystävystyä paremmin ihmisten kanssa. 


-Saija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti