tiistai 16. helmikuuta 2016

WANHAT 2014


Ihan omituista kuvitella että siitä on jo 2 vuotta kun oon tanssinut wanhat?! Ehdottomasti yksi lukion kohokohdista ja monen tytön unelmapäivä kun saa kerrankin olla prinsessamekoissa ja hienoissa kampauksissa. Pakko myöntää kun selasin noita kuvia niin tippa tuli linssiin, ikävä tota päivää ja ylipäätänsä koko lukiota. Voispa ajassa palata edes hetkeksi taakse päin.

En tiedä kiinnostaako ketään kuunnella parin vuoden takaisia jaaritteluja tosta päivästä, mutta kerron tiivistetysti jotain. Kokonaisuudessaan oli aivan ihana päivä täynnä jännitystä, innostuneisuutta, iloa ja onnellisuutta. Päivään kuului tietenkin myös ikäviä juttuja kuten ; se että mekko ei aina pysynyt paikallaan se valui tai joko kiristi liikaa, yhdellä jos toisellakkin oli jalat rakoilla ja kampaukset alkoivat illan mittaan löystyä.Koko päivä tanssittiin ja illalla mentiin vielä meidän wanhojen toimikunnan järjestämille jatkoille. Jatkoilla sattui yhtä jos toista minkä takia kaikki eivät nauttineet bileistä ihan täysillä (minä mukaan lukien), mutta oli hauskaa kuitenkin!  

Muistan kun mentiin tanssien jälkeen äidin työpaikalle vaihtamaan mulle vaatteita ja äiti oli avaamassa mekkoa kun tajusin että ensimmäistä ja viimeistä kertaa mun elämässä näytän juuri siltä (meikki,kampaukset yms) kyseinen mekko päällä. Silmät kosteina katsoin vielä viimeisen kerran peiliin ennenkuin päälle vaihtui bilemekko. Mun pitäis saada mekko vielä myyntiinkin, mutta jotenkin aina vaan siirrän myynti-ilmoitusten tekemistä. En oo varmaan vielä aiemmin ollut valmis luopumaan tosta mekosta, mutta nyt ois kyllä jo korkea aika.. :D

Suomessa ei ilmeisesti vielä oo tän vuoden wanhoja tanssittu? Jos ei niin ihanaa päivää kaikille tämän vuoden wanhoille, nauttikaa teidän päivästä täysin rinnoin. :)  

 -Saija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti