perjantai 8. huhtikuuta 2016

FRANKFURT AM MAIN


Aikalailla tasan kaks viikkoa sitten pakkasin kimpsuni ja kampsuni kasaan muutamaan laukkuuni. Mulla alkoi siis reilun viikon mittainen loma ja lähdin samantien bussilla kohti Frankfurtia sekä Allua. Oltiin nähty Alinan kanssa viimeks joululomalla Suomessa (?!) ja vaikka me melkeinpä päivittäin toisillemmi whatsappin välityksellä jutellaan oli silti vaikka mitä kuulumisia vaihdettavaksi. 

Lauantaina nukuttiin pitkään tai no mun mittakaavassa pitkään, Alina sanoi ettei ees muista milloin viimeks olisi vapaapäivänä herännyt niin aikasin. :D Aamupalan jälkeen lähdettiin ulos ja pääsin kunnon turistikierrokselle kun kierrettiin kaikki Frankfurtin tärkeimmät nähtävyydet läpi. Pakko mainita, että keli oli aivan täydellinen. Oli ensimmäisiä lämpimiä päiviä ja kun istuttiin Mainin varrella eväitä nautiskellen mietittiin ääneen kuinka täydellistä elämä välillä voikin olla. Olin käynyt aiemmin lokakuussa Frankfurtissa ennen Oktoberfestejä, mutta vain pikaisella pyörähdyksellä enkä silloin saanut kaupungista oikeastaan minkäänlaista kuvaa. Nyt sitten sain ja Frankfurt todellakin tarjoili kaikkein parastaan, juuri sopivaan aikaan. 

Frankfurtista mulla jäi mieleen korkeat pilvenpiirtäjät sekä sellainen suuren kaupungin tunnelma. Aluksi musta tuntui ihan kuin olisin ollut taas Berliinissä juuri sen tunnelman takia, yksi iso syy voi varmasti olla se että liikkeellä oli todella paljon ihmisiä. Frankfurttiin en todennäköisesti ois matkustanut ollenkaan ellei Alina majailisi siellä joten oli ihan huippu juttu nähdä itse kaupunkiakin nyt samalla paremmin, sekä olla pitkästä aikaa kunnon turistina. :D 

Luultiin pääsevämme aikaisin nukkumaan, mutta illalla tuli vielä kaikennäköisiä kommelluksia matkaan muunmuassa se että äitini laittoi mulle viestiä "Muistattehan siirtää kellot. :)" ja ei todellakaan oltais muistettu ilman häntä. Eihän siinä muuten mitään, mutta meillä oli aamulento joten "pommiin" nukkuminen ois ollut katastrofi.. Lisää meidän pienestä lomareissusta kerronkin sitten seuraavassa postauksessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti