torstai 14. huhtikuuta 2016

PARIS DAY 3 

Kolmas päivä me pyhitettiin lähinnä shoppailulle. Käytiin ensin Galeries Lafayette nimisessä isossa tavaratalossa. Sieltä löytyi vähän liian kalliita vaatteita meidän makuun ja TopShopin puoli olikin ainut mikä meitä "kiinnosti". Tavaratalon katolla oli myös näköalatasanne jossa käytiin ihailemassa maisemia. Jostakin kumman syystä saatiin kyseissä tavaratalossa kulutettua monta tuntia ja melko kiireellä lähdettiinkin syömään sieltä päästyämme, sillä nälkä oli jo karmiva. Mentiin pizzalle lähistöllä sijaitsevaan ravintolaan ja kokki pääsi yllättämään meidät sydämmen muotoisilla pizzoilla. :D Tilattiin jälkiruuatkin. Halusin maistaa jotain mitä en ole koskaan maistanut ja otin listalta Floating Island nimisen jälkiruuan, oli tosi erikoinen jälkkäri, mutta hyvä kuitenkin. Rue de Rivolin aluetta oli suositeltu perus shoppailuun (H&M, Zara & Forever 21 yms) muutamissa meidän lukemissamme blogeissa joten suunnattiin myöhemmin sitten sinne, sieltä taisi melkeinpä kaikki ostoksetkin tarttua mukaan. 

Olin edellisenä iltana kertonut Alinalle, että pari ruotsalaista bloggaria on myös Pariisissa ja ihan ohi mennen tokaisin kuinka siistiä ois nähdä heitä. No siellä me seuraavana päivänä käveltiin pitkin Pariisin katuja kun yhtäkkiä mun sydän hyppäsi kurkkuun ja tarrasin Alinaa kädestä "KATO tossa on ne ruotsalaiset bloggarit!!!!!!". En tosiaan tiedä miten reagoin noin hysteerisesti sillä kun käveltiin eteenpäin hyvä kun ei jalat pettäneet alta ja tärisin vain, niin mikä pikku tyttö olinkaan.. :'D Siinä sitten jonkin aikaa kyselin Alinalta että kehtaanko mennä pyytämään yhteiskuvaa ja lopulta rohkaisujen saattelemana uskaltauduin. Joku teistä saattaa kuvasta jo huomata että kyseessä on siis Janni Deler, hän oli meille todella ystävällinen ja tosta lyhykäisestä hetkestä jäi todella hyvä  mieli, fiilistelinkin kyseistä juttua koko päivän ajan. :D 

Illalla suunnattiin vielä katsomaan riemukaarta. Sateessa jouduttiin  jokunen tovi taas jonottamaan, että päästiin kiipeämään kierreportaita riemukaaren huipulle. Vaikka mulla ei mitään korkeanpaikan kammoa olekkaan tuntui kyllä hieman pelottavalta kun kiivettiin ylöspäin ja erehdyin vilkaisemaan alas. Huipulla kaikki kuitenkin palkittiin, aivan sanoinkuvailematon näky. Vesisade oli ehtinyt loppua ja katujen pinnoista heijastui huikea valomeri, sanattomaksi tollaiset maisemat kyllä vetää ei voi muuta sanoa. Ajoitettiin meidän riemukaari visiitti juuri sopivasti sillä noin 10 minuutin jälkeen alkoi Eiffel-tornin valoshow, joka pidetään iltaisin aina tasatunnein. Valoshowlta odotin jotenkin paljon enemmän, mutta aivan näkemisen arvoinen sekin. Riemukaari ja Montmarte olivat aivan kiistatta reissun parhaimmat nähtävyydet meidän molempien mielestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti