sunnuntai 22. marraskuuta 2015

GIRLS' WEEKEND

Matti myöhäisenä ajattelin nyt viimein kertoa vähän viime viikonlopusta. Tosiaan viime viikon perjantaina hyppäsin taas junaan ja suuntasin Düsseldorfiin viettämään tyttöjeniltaa ihanien suomitypyjen kanssa. Iltaan kuului paljon hyvää ruokaa,juoruilua,naurua ja seurasta nauttimista. Voin muuten rehellisesti sanoa että kyllä tollaset illat keventää mieltä niin paljon ja saa energiaa tulevaan. Tuntui ihan kun ois ollut suomessa kun meilläkin oli tapana aina silloin tällöin pitää kamujen kanssa tortillailtoja. Vaikka juhliminen on silloin tällöin tosi kivaa niin musta tuntuu että tykkään enemmän tollaisista koti-illoista, siitä että voi olla vaan rauhassa keskenään,ilman mitään kiirettä ja stressiä.
Jäin yökylään Sannin luo ja nukkumaan taidettiin laittaa vasta kahden jälkeen,oli niin paljon asiaa. :D Olin loppuviikosta ollut vähän "heikommassa" kunnossa pienen kuumeen vuoksi ja aamulla huono olotila alkoi taas nostaa päätään. Heräsin seiskan pintaan ja selasin hetken puhelinta,sinne oli tullut viesti terroristiuhasta,tietenkin heti paniikissa googletin kaikki mahdolliset ulkoministeriöt yms. Kunnes törmäsin uutisiin Pariisin tapahtumista.. En sitten enään nukkunutkaan vaan peloissani tärisin peiton alla ja olin aivan shokissa. Olisi tuosta aamusta vaikka kuinka paljon kerrottavaa mutta ehkä jätän ne tällä kertaa väliin.  Puolen päivän aikoihin lähdettiin keskustaan shoppailemaan ja treffattiin muut tytöt. Pitkän ruokapaikan etsimisen ja syömisen jälkeen palattiin Sannin luo hetkeksi laittautumaan mistä jatkettiin vielä Jessin luo.

  


Aluksi tunnelma oli ehkä hieman jännittynyttä kun tavattiin uusia ihmisiä mutta pikku hiljaa me jo yhdessä tanssittiin/laulettiin menemään pitkin asuntoa.Lauantaina oli siis Party like Gatsby-bileet minne mekin illan mittaan suunnattiin. "Juhlissa" taas huomasi kuinka paljon ihmiset täällä panostaa pukeutumiseen,suurinosa juhlijoista oli kuin suoraan 1920-luvulta. Jälleen kerran tunsi olonsa alipukeutuneeksi mutta ei kauheasti ole ylimääräistä rahaa,varsinkaan mihinkään teemapukeutumisiin sillä tollaisia vaatteita/asusteita ei varmaan käyttäisi ikinä enään uudestaan. Siitä huolimatta ilta oli todella onnistunut ja näissä bailussa musiikkikin oli just kohdallaan! Tilat oli kivoja,ihmisiä oli todella paljon mutta ei silti tullut liian ahdasta tunnelmaa ja tanssilattiat olivat joka puolella aivan täynnä.  

Lauantai-sunnuntai välinen yö onkin sitten yksi tarina erikseen.. Oksentelin koko yön ja sunnuntai aamunkin eikä mikään pysynyt sisällä. Kamalan tarkasti en viitsi tosta olotilasta tai muusta alkaa kirjoittelemaan sillä joillekkin saattaa tulla jo pelkästä lukemisesta pahaolo,mutta erittäin heikossa hapessa olin sen voin sanoa. Selvisin kuitenkin tänne kotiin lepäämään ja maanantain olin sairasvuoteessa samaan aikaan kun kyseinen pöpö jylläsi myös muissa perheenjäsenissä. En edes muista milloin viimeksi mulla on ollut oksennus-/mahatautia mutta host-vanhemmat kertoivat että päiväkodista saa tollaisia pöpöjä erittäin helposti,ehkä mun kannattaa siis myös jatkossa valmistautua  tollasiin tauteihin. Kiitos Reijalle että sain yöpyä sun luona ja samalla anteeks kun en ollut mitään maailman hehkeintä seuraa,ens kerralla parempi tuuri toivottavasti mukana..:D Vaikka kyseisestä viikonlopusta on vasta viikko aikaa niin tuntuu että oon unohtanut jo joitain asioita,mutta ehkä tässä kuitenkin oli nyt kaikki oleellinen.

-Saija

1 kommentti:

  1. Voii Saija ihana!! oot hei kyl aina tervetullu tänne - minkälaisissa oloissa vaan. ps ei tunnu yhtään et tuosta viikonlopusta on vaan viikko:O

    VastaaPoista